Uitvaart Andrew Woolfolk, saxofonist is overleden

In Amerika is Andrew Woolfolk overleden. Hij is 71 jaar geworden. Woolfolk was heel lang saxofonist van de band Earth Wind and Fire. De dood van de getalenteerde saxofonist was geen verrassing. Woolfolk was al zes jaar ziek. Over de uitvaart van de saxofonist is verder niets bekend gemaakt.

Uitvaart Andrew Woolfolk, saxofonist werd 71 jaar oud

Het overlijden van Andrew Woolfolk werd door zijn makker Philip Bailey via de sociale media bekend gemaakt. Bailey prees zijn vriend en beschreef hem als een van de beste saxofonisten die hij ooit meemaakte. Andrew Woolfolk belandde in 1972 bij Earth Wind and Fire. Hij speelde in eerste instantie tot 1985 bij de zeer succesvolle band. In 1987 keerde hij vervolgens weer terug toen de band besloot weer de bühne op te gaan. De rentree van de band duurde vervolgens tot het jaar 1993.

Lees hier alles over de uitvaartverzekering

Earth Wind and Fire had met Woolfolk op de saxofoon heel erg veel succes. Wie kent immers niet de hits September, Shining en Boogie Wonderland? Op de social media betuigen tal van bekende artiesten hun medeleven aan de nabestaanden van de saxofonist. Heb jij overigens wel eens goed nagedacht over jouw afscheid? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over de uitvaartverzekering en de voordelen ervan. Je kunt de beste verzekeraars hier bovendien met elkaar vergelijken. Mocht je speciale herinneringen hebben aan Andrew Woolfolk, deel die dan hier op de website, helemaal onderaan de website. Je kunt daar ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie