Uitvaart Clark Middleton, acteur Twin Peaks is overleden

uitvaart Clark Middleton
uitvaart Clark Middleton

Als je een foto van hem ziet, dan weet je meteen wie hij was. Clark Midleton (63) is overleden. De acteur overleed aan de gevolgen van het westnijlvirus, een virus dat overgebracht wordt door muggen. Middleton speelde in de series Twin Peaks en The Blacklist. Ook is hij bekend van de film Kill Bill Vol.2.

Een leven dat het waard was om te vieren

Middleton overleed in zijn woning in Los Angeles, zo liet zijn vrouw weten. ‘Hij had een leven dat het waard was om te vieren’, zo liet zijn verslagen vrouw weten. ‘Hij was geliefd als acteur, schrijver, regisseur, leraar, echtgenoot en vriend.’ Naast de al genoemde en bekende series en films, had hij nog hee veel meer rollen in vooral series. En dat in zowel bekende als minder bekende series.

Geen vaccin voor het westnijlvirus

Dat mensen sterven aan het westnijlvirus komt niet heel vaak voor. Als je er echter mee te maken krijgt, is de kans op overlijden groot. Er is namelijk geen vaccin tegen het virus dat dus voor een vroegtijdige dood zorgde van de geliefde acteur.

Heb jij speciale herinneringen aan acteur Clark Middleton? Deel ze hier met ons zoals we ook ruimte gereserveerd hebben voor het overbrengen van condoleances aan de nabestaanden van de acteur,

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie