Uitvaart Chris Bailey, zanger The Saints is overleden

Chris Bailey is overleden. De zanger van The Saints bereikt de leeftijd van 65 jaar. Zijn overlijden werd door de overige bandleden via Facebook wereldkundig gemaakt. Over de doodsoorzaak van Bailey is verder niets bekend gemaakt. Over de uitvaart van de populaire zanger is eveneens nog niets bekend.

Bailey timmerde ook solo behoorlijk aan de weg

Bailey was frontman, zanger en tekstschrijver van de Australische band The Saints. Hij brak met zijn band door in 1976 en de band scoorde hits met nummers als ‘This Perfect Day’ en ‘Know Your Product’. Behalve bij The Saints, timmerde Bailey ook solo behoorlijk aan de weg.

Springsteen coverde een nummer van Chris Bailey

De muziek van Bailey viel op, zoals ook zijn teksten dat deden. Zo coverde niemand minder dan Bruce Springsteen in 2004 Bailey’s nummer ‘Just Like Fire Would’. Springsteen gaf de cover zelfs een plaats op het bekende album ‘High Hopes’. Binnen de muziekwereld is geschokt gereageerd op het overlijden van Bailey, zo was ook op de socials te lezen.

Lees hier alles over de uitvaart en deel je herinneringen aan de populaire zanger

Heb jij speciale herinneringen aan Chris Bailey en wil je die met ons delen? Dit kan op deze website, helemaal onderaan de pagina. Je kunt eveneens condoleances overbrengen aan de nabestaanden. Op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl lees je alles over wat met de uitvaart te maken heeft. Zo word je onder meer gewezen op het belang van het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie