Uitvaart Kathryn Hays, soapactrice is overleden

Uitvaart Kathryn Hays, soapactrice is overleden. Hays genoot vooral grote bekendheid vanwege haar rol in de soap van CBS, As The World Turns.  Kathryn Hays is 88 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Kathryn Hays, soapactrice is overleden op 88-jarige leeftijd

Hays is vooral bekend onder de naam van haar alter ego in As The World Turns; Kim Hughes. Ze debuteerde in de bekende en zeer populaire soapserie in het jaar 1972. Ze bleef als Kim Hughes actief tot de serie in 2010 stopte. As The World Turns was ook in Nederland een grote hit. Elke dag opnieuw werd de soapserie zeer goed bekeken en kon het zelfs gelijke tred houden met Goede Tijden, Slechte Tijden.

Hét gezicht van ‘As The World Turns’

Kathryn Hays schitterde niet alleen in As The World Turns. Ze speelde in liefst veertig andere series. Haar laatste prominente rol was in 2007, toen ze in een goed bekeken aflevering van het eveneens populaire Law & Order speelde. Behalve op de televisie, speelde ze ook tal van verschillende rollen op Broadway. Hays was echter bovenal hét gezicht van As The World Turns. Op haar overlijden werd binnen de televisiewereld geschokt gereageerd.

Deel jouw herinneringen aan Kathryn Hays

Heb jij speciale herinneringen aan Kathryn Hays? Deel die dan op deze website, helemaal onderaan deze pagina. Er is ook ruimte om condoleances aan de nabestaanden over te brengen.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie