Uitvaart Cas Steenbergen, korfballer is overleden

Cas Steenbergen is op 23-jarige leeftijd overleden. De korfballer van DOS’46 uit het Drentse Nijeveen was eind juli mogelijk betrokken bij een ongeval, toen hij terug fietste van het CH in Veeningen. Wat er toen exact gebeurd is, is altijd een mysterie gebleven. Na het incident is Steenbergen niet meer bij kennis geweest en nu dus overleden. Over de uitvaart van Cas Steenbergen zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Cas Steenbergen, korfballer is slechts 23 jaar oud geworden

Cas Steenbergen startte zijn sportieve loopbaan als voetballer. Hij koos echter al snel voor korfbal. Hij bleke een echte teamspeler die met zijn lengte heel wat gevaarlijke acties wist te onderbreken. Bovendien was hij iemand die menig assist verzorgde. Hoewel hij ook altijd in was voor een lolletje, was hij iemand die altijd voor de winst speelde. Cas Steenbergen had drie zussen, die ook korfbalden. Een daarvan doet dat nog steeds. Binnen de korfbalkvereniging in Nijeveen is onthutst gereageerd op het overlijden van Cas Steenbergen.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Cas Steenbergen? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Cas Steenbergen, korfballer is overleden”

  1. Geachte familie, ben bij u onbekend, maar las dit vreselijk bericht op internet. Hierbij wil ik u en verdere fam. Condoleren met het verlies van uw zoon en broer Cas ! Jan Konings Weverstraat 48. 6591 AG Gennep.

    Beantwoorden

Plaats een reactie