Uitvaart Darius Campbell, zanger is overleden

De Schotse zanger Darius Campbell is op 41-jarige leeftijd overleden. Zijn lichaam werd aangetroffen in zijn huis in Minnesota in de Verenigde Staten. De doodsoorzaak is niet bekend, daar zal onderzoek naar uitgevoerd worden. Van opzet in welke vorm dan ook lijkt echter geen sprake. Ook over de uitvaart van Campbell zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Darius Campbell, zanger is overleden op 41-jarige leeftijd

Campbell nam in 2001 deel aan de Britse talentenjacht Popstars. Een jaar later stond hij in de finale van een andere talentenjacht Pop Idols. De eerste zelfgeschreven single van Campbell was Colourblind in 2002. Met dat nummer stond hij bovenaan de Britse hitlijsten. ‘Darius was een geweldige fijne man en een rasartiest met een mooie toekomst voor zich. Het doet ons ongelooflijk veel verdriet dat hij al op zo’n jonge leeftijd niet meer onder ons is’, zo liet zijn familie via diverse kanalen weten.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Darius Campbell? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

2/5 - (1 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie