Uitvaart Caroline Kaart, zangeres en presentatrice is overleden

uitvaart caroline kaart
uitvaart Caroline Kaart

Caroline Kaart is overleden. De bekende zangeres en presentatrice werd 88 jaar. Omroep Max maakte het overlijden van Kaart. Bij die omroep presenteerde de zangeres onder meer ‘Een liedje met Caroline’ en op de radio het populaire programma ‘Klassiek met Caroline’. Lees hier meer over de bij keven zeer geliefde zangeres.

Bekend van ‘Blijvend Applaus’ en ‘Amerika Amerika’

Caroline Kaart speelde in verschillende musicals waarvan ‘Blijvend Applaus’ en Amerika Amerika’ van Jos Brink ongetwijfeld de meest bekende waren. Tijdens haar leven richtte Kaart de Stichting Caroline Kaart op. Deze stichting heeft als primaire doel gesteld om de podiumkunsten in de breedste zin van het woord te bevorderen.. Voor haar verdiensten kreeg ze later een lintje. Ze werd Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Kaart verbleef het laatste deel van haar leven in het Rosa Spier Huis in Laren.

Omroep Max komt met uitzending over de overleden zangeres

Omroep Max laat zondag 20 september een naslagwerk over het leven van Caroline Kaart zien. De uitzending is te zien op NPO1 en begint om 11.05 uur.

Heb jij de afgelopen decennia ook zo genoten van de zangkunsten van Caroline Kaart? Of bewaar je een andere speciale herinnering aan de overleden zangeres? Deel die herinnering dan hier. Je kunt onderaan de pagina overigens ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de zangeres.

4/5 - (2 stemmen)
Redactie

12 gedachten over “Uitvaart Caroline Kaart, zangeres en presentatrice is overleden”

 1. Gecondoleerd voor de familie van Caroline Kaart, als kind van 10 jaar gingen ik en mijn tweelingbroer naar concerten van haar omdat mijn pleegmoeder een fanatieke fan van haar was. We zijn een keer in Zwitserland bij haar langs geweest in haar vakantie huis, ze verbleef daar samen met haar toenmalige man Willie van Hemert en zijn zoon Hans van Hemert
  Ze was een warme persoonlijke vrouw

  Beantwoorden
 2. Inderdaad een supervrouw (na het zien van het programma over haar door MAX op 20 sept) in vele opzichten die blijkbaar helemaal in de vergetelheid is geraakt. Geen familie en nauwelijks vrienden. Heel droevig want deze vrouw was een van god gegeven talent als zangeres en warm als mens. Moge zij ruste in vrede.

  Beantwoorden
  • Daar ben ik het helemaal mee eens, een lieve vrouw, heb haar leren kennen via mijn werkzaamheden in de modewereld, PC.Hooftstraat en Laren. Een waardevolle ontmoeting met een waardevolle vrouw. Christa Hundchen.

   Beantwoorden
 3. Wat een verlies…
  Ik heb leuke herinneringen aan Caroline, zij heeft ook een tijdje bij ons thuis gewoond, ik meen na het overlijden van Hans Kaart.
  Een paar weken geleden was ik nog bij haar en we spraken af dat ik gauw terug zou komen maar helaas……

  Beantwoorden
 4. Deze vrouw heeft het niet verdiend om haar laatste jaren in armoede te moeten leven.
  Wat een fantastische zangeres een hartelijke lieve vrouw.
  Vaarwel Caroline Kaart .
  De herinneringen zullen altijd blijven bestaan.

  Beantwoorden
 5. Mijn herinneringen aan Caroline Kaart zijn vooral vanuit mijn jeugd. Met name haar prachtige vertolking in de musical AmerikaAmerika met haar beide poedeltjes. Ook de mooie Schotse liederen die ze vertolkte en haar vele televisieoptredens. Ik vond het triest om te zien dat ze niet echt gelukkig was in het Rosa Spierhuis. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.

  “And when the Final Scorer comes to write against your name. He will not write if your won or lost but how you played the game”

  R.I.P. Dear Caroline

  Beantwoorden
 6. Caroline had een prachtig warme stem.
  Jammer genoeg maar 1 cd gemaakt met zeemans liedjes.
  Terwijl het zo’n goede opera zangeres was
  Ieder weekend zat ik bij de radio haar programma klassiek met Caroline te luisteren.
  Ze heeft het in haar leven niet makkelijk gehad

  Lieve Caroline eindelijk rust

  Laatste lieve groet van Jannie

  Beantwoorden
 7. Een geweldige zangeres en mooi mens is er niet meer.
  Zo jammer dat er zo weinig muziek van haar op cd te verkrijgen is ,haar stem was zo mooi
  Rust zacht lieve Caroline

  Liefs Jet

  Beantwoorden
 8. Aw. Ik kreeg mijn verjaardags kaartje aan haar terug. Nog niet wetende dat ze in September al heen gegaan was.Ik kijk niet zoveel in de media en op tv. Toen ze nog in het oude Rosa Spierhuis was, heeft ze me een keertje uitgenodigd. Met haar lieve hondje Lily. Een heel lief mens, heel intelligent. Bedankt lieve mevrouw Caroline voor wat u heeft gedaan voor Nederland. U was een zegen voor velen. Moge God u zegenen en rust geven groetjes van mij, dank u dat ik u mocht leren kennen

  Beantwoorden

Plaats een reactie