Uitvaart Bobby Brown Jr, zoon van Bobby Brown is overleden

Uitvaart Bobby Brown Jr.
Uitvaart Bobby Brown Jr.

En weer verliest Bobby Brown een kind. Nadat in 2015 dochter Krissy overleed, is gisteravond het levenloze lichaam aangetroffen van zoon Bobby Jr (28). Over de doodsoorzaak is niets bekend, er wordt niet aan een misdrijf gedacht. De politie werd overigens opgeroepen voor een medische noodgeval.

Al eerder verloor Brown dochter Krissy

Bobby Kristina, beter bekend als Krissy, liet in 2015 het leven na eerst een haf jaar in coma te hebben gelegen. Ze werd gevonden in bad, waar ze bewusteloos in lag na het gebruiken van drugs. Na een half jaar in coma te zijn gehouden, overkleed ze op 22-jarige leeftijd. Eerder al verloor Bobby Brown zijn vrouw Whitney Houston. Zij werd dood aangetroffen in bad na eveneens drugsgebruik. Houston overleed in 2012.

https://www.youtube.com/watch?v=C2TRGst5XU8

Zeven kinderen bij vier vrouwen

Bobby Brown heeft in totaal zeven kinderen. Landal kwam uit een vroege relatie, waarna hij twee kinderen kreeg met Kim Ward: La Princia en Bobby Jr. Toen Ward zwanger was van Bobby Jr verliet Brown haar om zich te verloven met Whitney Houston. Zij beviel in 1993 van Krissy. Bij zijn huidige vrouw, Alicia Etheridge, heeft hij met Badhi, Hendrix en Cassius nog eens drie kinderen. Hoe Brown Jr om het leven kwam, is nu inzet van onderzoek.

Heb jij speciale herinneringen aan Bobby Jr of aan Bobby Brown? Deel ze hier met ons of laat onderaan de pagina een condoleancebericht achter.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie