Overledene te vroeg begraven in Voerendaal

Een begrafenis in Voerendaal moest op het laatste moment worden afgelast omdat de overleden man per abuis al twee dagen eerder was begraven. De kist met de vader van de zoon was verwisseld en per vergissing bij een andere familie ter aarde gebracht.

Opgraven en herbegraven

Het nieuws kwam pas een half uur voor de dienst naar buiten, toen de kerk al vol zat met mensen die afscheid wilden nemen. De begrafenisvereniging stelde voor om de dienst met een lege kist voort te zetten, maar dit vond de familie niet passend. De nabestaanden moeten wachten tot politieonderzoek en gemeentelijke goedkeuring om de kist op te graven en echt afscheid te kunnen nemen. Ook voor de andere familie is dit een vervelende situatie. De uitvaartvereniging heeft maatregelen genomen, maar geeft geen verdere commentaar. De gemeente heeft toestemming gegeven voor het opgraven en herbegraven van beide overledenen.

Wil je nou alles weten over de uitvaartverzekering en wil je kennis maken met alleen de beste verzekeraars? Lees dan de informatie hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie