Uitvaart Trevor Francis, voetballer is overleden

Voormalig stervoetballer Trevor Francis is op 69-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van een hartaanval. Wanneer de uitvaart van Trevor Francis plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Trevor Francis, voetballer overleed aan de gevolgen van een hartaanval

Trevor Francis was de eerste voetballer voor wie een Engelse club ooit één miljoen pond betaalde. Francis, een Engelsman, woonde in Spanje en overleed in zijn eigen huis in Marbella. Francis speelde voor clubs in Engeland, Australië, de Verenigde Staten, Schotland en Italië. In totaal speelde hij 626 wedstrijden waarin hij 231 doelpunten maakte. Daarnaast speelde hij 52 interlands voor Engeland. In die duels wist hij twaalf keer te scoren. Met zijn club Nottingham Forrest won hij in 1979 en 1980 de Europa Cup. Met Sampdoria won hij bovendien de Italiaanse beker. ‘Trevor was een geweldige voetballer en een heel lief mens’, twitterde Gary Lineker na het overlijden van Francis, die na zijn actieve loopbaan lange tijd tv analist was.

Wil jij de nabestaanden van Trevor Francis condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie