Uitvaart Sinead O’Connor, zangeres is overleden

De Ierse zangeres Sinead O’Connor is op 56-jarige leeftijd overleden. Waaraan ze precies is overleden, is niet door de familie bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Uitvaart Ierse zangeres Sinead O’Connor, ze is 56 jaar oud geworden

Singer-songwriter Sinead O’Connor werd geboren in Dublin en ze bracht in totaal tien albums uit. Haar grootste hits was zonder enge twijfel ‘Nothing Compares To You’ in 1990. Met dit nummer stond ze liefst acht weken op nummer 1 in de Top 40. Ook Troy was een mega hit van Sinead O’Connor, die drie kinderen achter laat. Haar zoon Shane pleegde begin dit jaar zelfmoord nadat hij te kampen had met mentale problemen. ‘Ik leef sindsdien als een ondood nachtdier. Hij was de liefde van mijn leven en het licht van mijn ziel. We waren één ziel uit twee delen’, zei ze bij het overlijden van haar zoon. Sinead O’Connor debuteerde in 1987 met het album ‘The Lion and The Cobra’. Ze was verschillende keren live te zien in ons land, waaronder op Pinkpop. Zelf kampte ze gedurende haar leven ook met mentale problemen. Enkele jaren geleden liet ze zich bekeren tot de Islam.

Wil jij de nabestaanden van Sinead O’Connor condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

5 gedachten over “Uitvaart Sinead O’Connor, zangeres is overleden”

 1. Sinead, koester uw cd’s van eerste tot laatste, blij dat ik u 5x gezien heb mijn jeugd tot nu, jij was de best uw prachtige stem uw karakter grote handen mooie ogen, ergens wist ik AB Brussel drie jaar geleden de laatste keer was dat ik u zag was mijn 5de en beste laatste optreden ooit, uw muziek blijft en niemand kan aan uw prachtige stem💖

  Beantwoorden
 2. Wat een zeer verdrietig bericht dat Sinead O’ Conner van ons is heengegaan..Een prachtige ziel is zij, en deed immens veel voor de mensheid door zichzelf open te stellen en kwetsbaar zich te tonen..”DE KWETSBAARHEID ZELF KAN NIET GEKWETST WORDEN ” : SINEAD HAD GEEN EGO, WAS M.I. PUUR ENEERLIJK. MOGE JE ZIEL BIJ DE ENGELEN VAN LICHT ONTVANGEN WORDEN..DAG MOOISTE MENS. !!!!

  Beantwoorden
 3. Dear Sinead,

  You made my hair shaved off…
  You made me walk on boots…
  You made my voice out loud…
  You made room for the madness…
  You made me to go on…

  I wish I could have shown you the way….
  Before you left us all…
  Dealing with so much pain…
  Bearing the unbearable…
  For us all, women and daughters…

  I will dedicate my work…
  To the beauty of your soul…

  Warmth, love and comfort…
  To your grieving family and friends….

  Annemieke

  Beantwoorden
 4. Dear family of Sinead ,

  I want to wish you all the best cause of the death of Sinead .
  She was a very good singer .
  Please pray for her soul and that she find her rest in heaven .

  🙏🏻😢

  Beantwoorden

Plaats een reactie