Uitvaart Herman Vermeer, supervrijwilliger van De Graafschap is overleden

uitvaart Herman Vermeer
uitvaart Herman Vermeer

Hoe moet het nou verder met voetbalclub De Graafschap? Je zou de vraag haast gaan stellen bij de dood van supervrijwilliger Herman Vermeer. Vermeer was De Graafschap en zo goed als heel zijn leven stond in het teken van de voetbalclub. Vermeer overleed op 78-jarige leeftijd.

Vermeer beheerde het De Graafschap museum

Al vanaf 1961 was Herman Vermeer actief voor De Graafschap. Hij bekleedde verschillende functies binnen de club. Zo was hij onder meer coördinator van de stewards van de club. Sinds 2015 beheerde hij ook het De Graafschap museum, gevestigd in stadion De Vijverberg. Vermeer was toch al zeer trouw en honkvast. Zo werkte hij liefst 41 jaar voor drukkerij Senefelder Misset, eveneens in Doetinchem gevestigd.

Voetbal International

Omdat deze drukkerij ook de Voetbal International drukte, hadden de spelers van De Graafschap altijd als eerste een Voetbal International op de vroege woensdagochtend. Het was typisch Herman die altijd aan De Graafschap dacht en dag en nacht voor de club klaar stond.

Het bekende blauw-witte autootje

Vermeer was toch al een bekende verschijning in Doetinchem. Zo werd hij bekend van de ritjes door het centrum in het kleine in clubkleuren versierde autootje. Tijdens carnavalsoptochten fungeerde hij bovendien als clown. Vermeer was echter vooral een vraagbaak voor iedereen die iets wilde weten over de geschiedenis van De Graafschap. Vermeer wist alles.

Bewaar jij speciale herinneringen aan Herman Vermeer? Deel ze dan hier met ons, zoals je ook de ruimte hebt om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie