Diensten uitvaartverzekering of geld uitvaartverzekering?

Hoe je het ook wendt of keert; het is altijd zeer verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Door een uitvaartverzekering af te sluiten, voorkom je dat de door jouw zo geliefde nabestaanden opdraaien voor de kosten van jouw uitvaart en dat ze dus te maken krijgen met financiële tegenvallers. Alleen al om die reden is het goed om hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl nader kennis te maken met alleen de beste verzekeraars. Door ze hier vervolgens met elkaar te vergelijken, kies je altijd precies die verzekering die bij jou past. En dat zou zomaar een uitvaartverzekering van DELA kunnen zijn. We gaan op deze plaats in op de diensten uitvaartverzekering en de geld uitvaartverzekering, verzekeringen die door DELA middels het DELA UitvaartPlan aangeboden worden.

Kies je voor een diensten uitvaartverzekering of geld uitvaartverzekering?

Zoals gesteld heb je wat betreft de uitvaartverzekering zeker wat te kiezen. Er zijn meer dan genoeg verzekeraars op de markt die allemaal een solide verzekering aan kunnen bieden. Kies je voor DELA en het DELA UitvaartPlan, dan weet je zeker dat je te maken krijgt met een verzekeraar die er bijzonder goed opstaat. DELA is betrouwbaar en eerlijk en transparant over de kosten en de mogelijkheden. Kies je voor DELA? Dan krijg je bovendien te maken met een zeer flexibele verzekeraar. Zo goed als alles is mogelijk wat betreft de uitvaart. Kies je voor DELA dan heb je de flexibiliteit om een uitvaart zo te laten verlopen als jij voor ogen hebt of zoals de overledene gewenst had. DELA is bovendien als geen ander in staat om zorg en werk bij de nabestaanden weg te houden. Dat is kostbaar, zeker in een vaak erg emotionele periode.

Ontdek het verschil tussen een diensten uitvaartverzekering en geld uitvaartverzekering bij DELA >

Dit zijn de mogelijkheden als je kiest voor het DELA UitvaartPlan

Er bestaat niet één soort uitvaartverzekering. De vraag die jij je kunt stellen is kies je voor een diensten uitvaartverzekering of een geld uitvaartverzekering. Beide is mogelijk bij DELA UitvaartPlan. Als het over een uitvaartverzekering gaat, dan wordt vaak gesproken over een natura of een kapitaalverzekering. De natura uitvaartverzekering heet bij DELA het DELA UitvaartPlan in diensten. Je bent dan verzekerd voor een breed dienstenpakket en een vrij te besteden bedrag voor eventueel aanvullende wensen. De kapitaalverzekering heet bij DELA het UitvaartPlan in geld. Nabestaanden krijgen dan na het overlijden een geldbedrag overgemaakt, waarmee ze de uitvaart zelf kunnen regelen. Verder zou je ook nog kunnen kiezen voor de DELA UitvaartPlan tegen Koopsom. Je legt dan eenmalig een bedrag in en met dat bedrag kun je vervolgens (een deel van) de uitvaart betalen.

Check de premie en sluit snel een uitvaartverzekering af

De keuze die je maakt is een persoonlijke. De medewerkers van DELA kunnen je er alles over vertellen en je haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van de verschillende verzekeringsvormen precies zijn.  Op de website van de uitvaartverzekeraar kun je overigens snel berekenen wat de premie per maand bedraagt als je kiest voor een bepaalde verzekering. Vervolgens kun je gemakkelijk een uitvaartverzekering afsluiten.

Bereken je persoonlijke premie bij DELA >

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie