Uitvaart Tanya Pandazi, TikTok ster is overleden

TikTok ster Tanya Pandazi is overleden. ze mocht slechts 21 jaar worden. De TikTok ster overleed na een tragisch ongeval bij een Sky Dive. Hoewel ze nog wel naar het ziekenhuis gebracht werd, mocht medische hulp niet meer baten.

Uitvaart Tanya Pandzai, TikTok ster is slechts 21 jaar geworden

Pandazi had meer dan 95.000 volgers op TikTok en was zeker in Canada een ster. Voor ze haar eerste solo Sky Dive uitvoerde, had ze verschillende lessen gevolgd. Vrienden reageerden geschokt op het overlijden van Pandazi. ‘ Ze was heel erg dapper. Ze kon nooit stilzitten en wond echt iedereen om de vingers. Ze was geïnteresseerd in alles was maar avontuurlijk was. Met haar was het nooit saai in elk geval. Ze leefde echt en genoot van elke seconde.’ Pandazi maakte op TikTok tal van verschillende video’s over bijvoorbeeld relaties maar zeker ook ober wetenschappelijke feitjes. Verder nam ze in 2017 deel aan de Miss Canada verkiezing. De reden van het ongeval was een parachute die te laat open ging overigens.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Tanya Pandzai? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie