DELA uitvaartplan vergelijken

Het DELA uitvaartplan vergelijken

Het DELA uitvaartplan is een goede verzekering voor de kosten van de uitvaart, met een polis bij de bekende verzekeraar DELA. In Nederland is DELA een van de grootste maatschappijen met polissen voor een uitvaartverzekering. Wil je het DELA uitvaartplan vergelijken met de verzekeringen bij andere aanbieders van polissen voor de kosten van de uitvaart? Dan kun je onze geheel onafhankelijke vergelijker hiervoor gebruiken. Op basis van jouw persoonlijke wensen en budget kun je tevens een vrijblijvende proefberekening maken van de premie die je zou gaan betalen voor een verzekering voor de uitvaart. Zo heb je direct een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden wat betreft het afsluiten van een goedkope uitvaartverzekering. Maar wat houdt het DELA uitvaartplan in?


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Maak kennis met het DELA uitvaartplan vergelijken

DELA biedt met het uitvaartplan kappet verschillende mogelijkheden aan voor het afsluiten van een verzekering voor de kosten van jouw toekomstige uitvaart. Zo kun je ervoor kiezen dat je tegen een lage maandelijkse premie de uitvaart laat verzorgen door DELA na jouw overlijden. Uiteraard morgen de nabestaanden hierin wijzigingen aanbrengen en bijvoorbeeld kiezen voor een speciale kist of voor andere extra diensten en opties. Ook kun je met het DELA uitvaartplan vergelijken en kiezen voor een uitkering van een bedrag aan geld, waar de nabestaanden zelfstandig een uitvaart mee regelen en betalen. De natura vorm van het plan is de meest populaire keuze. Hierbij krijgen de nabestaanden hulp en diensten uitgekeerd. Hierdoor is het organiseren en vormen van de uitvaart een stuk makkelijker. Wil je het DELA uitvaartplan vergelijken?

Eenvoudig het DELA uitvaartplan vergelijken met andere polissen

Wil je ontdekken wat de voordelen zijn van het DELA pakket voor de uitvaart ten opzichte van andere verzekeringen voor de kosten van de uitvaart? Start dan nu met het DELA uitvaartplan vergelijken met de vele andere aanbieders van goede natura en kapitaal uitvaartverzekeringen in ons land. Het DELA uitvaartplan vergelijken kost je slechts een paar minuten en je hebt direct een goed beeld van de mogelijkheden en de kosten. Zo weet je snel of het afsluiten van een verzekering voor de kosten van jouw crematie of begrafenis wel bij jou en jouw budget past. Verzeker na het DELA uitvaartplan vergelijken jouw kinderen in de leeftijd tot 25 jaar mee voor een zeer laag maandbedrag. Het DELA uitvaartplan vergelijken met polissen van bijvoorbeeld Monuta, Yarden en Lifetri kan je helpen te besparen op de kosten van de verzekering voor de uitvaart.

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert