Uitvaart Wim Swinkels, bierbrouwer is overleden

Bierbrouwer Wim Swinkels is op 85-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart van Swinkels plaats zal vinden.

Uitvaart Wim Swinkels, pionier is 85 jaar geworden

Wim Swinkels is wereldberoemd geworden binnen de bierwereld. Hij staat namelijk bekend als de bedenker van alcoholvrij bier namens Swinkels Family Brewers. Het familiebedrijf wilde namelijk graag bier afzetten in Nigeria. Omdat daar echter het grootste deel van de bevolking geen alcohol mag drinken, werd gezocht naar een alternatief. Wim Swinkels kwam vervolgens met een alcoholvrij biertje op de proppen en dat bleek meteen een schot in de roos. Vervolgens bouwde hij namens Bavaria, een merk van het familiebedrijf, aan een heel sterk alcoholvrij imperium. ‘Wim Swinkels was een pionier in de bierwereld’, liet Peer Swinkels, tegenwoordig CEO van Swinkels, na zijn overlijden weten.

Wil jij de nabestaanden van Wim Swinkels condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie