Uitvaart Sixto Rodriguez, zanger is overleden

De Amerikaanse zanger Sixto Rodriguez, beter bekend als ‘Sugar Man’, is op 81-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak zijn geen nadere mededelingen gedaan. Ook is nog niet bekend wanner de uitvaart precies plaats zal vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=e70oln-7evM

Uitvaart Sixto Rodriguez, zanger is 81 jaar oud geworden

Rodriguez is vooral bekend geworden door de documentaire ‘Searching for Sugar Man’. De loopbaan van Rodriguez was opmerkelijk. Zo sloeg zijn muziek niet aan in zijn thuisland Amerika bepaald niet aan. Na twee albums leek zijn loopbaan voorbij. Opmerkelijk genoeg sloeg de muziek echter alsnog aan in Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. Nadat hij een toer gemaakt had door Australië, verdween Rodriguez plotseling. Niemand wist waar hij was. Twee fans uit Zuid Afrika gingen op zoek naar hem en wisten hem uiteindelijk ook te vinden. Die zoektocht leverde de documentaire op. De documentaire won in 2013 een Oscar. Vervolgens werd Rodriguez ineens ook een grootheid in zijn eigen land en werd zelfs zijn muziek er populair. Rodriguez trad gedurende zijn leven ook een aantal malen in Nederland op.

Wil jij de nabestaanden van Sixto Rodriguez condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie