Uitvaart Wim Rijken, zanger en acteur is overleden

Wim Rijken is overleden. De zanger en acteur werd 63 jaar oud. Rijken pleegde euthanasie nadat de situatie uitzichtloos geworden was. Over de uitvaart van Rijken zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Wim Rijken; acteur en zanger is slechts 63 jaar oud geworden

Wim Rijken werd in 1988 bekend toen hij samen met Conny Vandenbos de single Wie weet wat liefde is opnam. Ook als acteur werd Rijken bekend. Zo speelde hij rollen in onder meer Goede Tijden. Slechte Tijden, Oppassen en Flikken Maastricht. Ook speelde hij niet zelden voor Sinterklaas in diverse Sinterklaas films. Rijken zette vier jaar geleden plotseling een punt achter zijn loopbaan. Dat had alles te maken met een zeldzame beenmergziekte . Intensieve behandelingen maakten dat Rijken nog een aantal jaren prima on even. De afgelopen maanden echter, werd de situatie uitzichtloos.

Deel jouw herinneringen aan Wim Rijken op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en heb jij in dat kader wel al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekieringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook kun je nader kennis maken met de beste verzekeraars die je op deze website met elkaar kunt vergelijken. Op basis van dat vergelijk kun je vervolgens de voor jou beste keuze maken. Heb jij speciale herinneringen aan Wim Rijken? Deel ze dan hier op deze website met ons. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Wim Rijken.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Wim Rijken, zanger en acteur is overleden”

 1. Lieve Wim,
  Ik vond het een voorrecht om je via mijn vrouw Corita van Nes, zelf ook overleden, te leren kennen. Je was een fijn mens en een goede vriend. Mijn moeder Nolly, figureerde in “Zij is de liefste”. Ik ben zo blij dat ik dat nog heb. Zij is er ook niet meer.
  Lieve Wim, voor jou ben ik blij dat je geen pijn meer hebt. Ik zal je nooit vergeten.
  Ik wens je familie heel veel kracht toe.
  Rust zacht lieve schat. 💋❤️

  Beantwoorden

Plaats een reactie