Uitvaart Lucas Cornelissen, bekende Tiktokker is overleden

Op 20-jarige leeftijd is Lucas Cornelissen overleden. Hij kwam om het leven bij een scooterongeval. Hij kwam met zijn scooter in het water van de Dommel n Den Bosch terecht. Vervolgens werd drie kwartier gezocht naar zijn lichaam. Eenmaal gevonden bleke de bekende Tiktokker te zijn overleden aan de gevolgen van het ongeval. Over de uitvaart van Lucas Cornelissen zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Lucas Cornelissen; hij mocht slechts 20 jaar oud worden

Cornelissen was woonachtig in Vlijmen en was bekend vanwege de talloze TikTok filmpjes die hij maakte. Op TikTok had hij ondertussen 154.000 volgers, mensen die met groot genoegen naar zijn video’s keken. Ook op Instagram was hij geliefd getuige de 20.000 volgers die hij op dit kanaal had. Verder was Cornelissen sinds ene half jaar werkzaam bij café Lalalaa en ook daar was hij erg geliefd. Dit bleek wel uit de vele condoleances die na zijn overlijden via de social media gedeeld werden. Mensen die Lucas gekend hebben, omschrijven hem as een zeer spo9ntane en lieve jongen.

Deel jouw herinneringen aan Lucas Cornelissen op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij al kennis genomen van de voordelen van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over deze verzekering. Ook kun je nader kennismaken met alleen de beste verzekeraars die je hier ook meteen goed met elkaar kunt vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd de voor jou beste keuze. Heb jij nou speciale herinneringen aan Lucas Cornelissen? Deel die dan met ons hier op de website. onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden Vlijmenaar.

4.4/5 - (19 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie