Uitvaart Ricky Gardiner, gitarist David Bowie is overleden

Gitarist Ricky Gardiner is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn dochter Annie via Twitter bekend gemaakt. Gardiner was al enige tijd ziek. Over de uitvaart zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Ricky Gardiner; gitarist leed aan de Ziekte van Parkinson

Gardiner werd geboren in Schotland en hij leed al enige jaren aan de Ziekte van Parkinson. De laatste jaren had de gitarist zelfs 24 uur per dag zorg nodig. Hij was al lange tijd niet meer mobiel en kon al niet meer praten. Volgens zijn dochter leed Gardiner de afgelopen jaren enorm. Toch bleef hij tot het laatst sterk en vastberaden.

Gitarist bij David Bowie en ook Iggy Pop

Gardiner was geruime tijd gitarist van David Bowie. Zo werkte hij onder meer mee aan het bekende album Low. Ook was hij enige tijd gitarist bij Iggy Pop. Zijn gitaarwerk was ook te horen op het wereldberoemde Lust for Life. Heb jij overigens wel eens nagedacht over jouw afscheid? En heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over deze verzekering. De beste verzekeraars worden aan je voorgesteld. Je kunt de verzekeringen goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Heb jij speciale herinneringen aan Ricky Gardiner? Deel die dan met ons hier op de website. Je kunt onderaan deze pagina ook meteen condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden gitarist.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie