Uitvaart Wim Bulten, vastgoedmagnaat is overleden

Wim Bulten is op 61-jarige leeftijd overleden. De ‘huisjesmelker’ werd dood aangetroffen in een van zijn woningen in de stad Groningen. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart zijn geen mededelingen gedaan.

Bulten was aanvankelijk boer. Toen hij echter te maken kreeg met artrose, besloot hij te stoppen en de boerderij te verkopen. Van de opbrengst kocht hij een pandje in Groningen. Van het een kwam vervolgens het ander en ondertussen verhuurt zijn bedrijf woningen, studio’s en appartementen aan zeker tweeduizend huurders. Behalve in Groningen was Bulten ook in Zwolle actief. Bulten – geschat vermogen tachtig miljoen euro- was iemand die zelf nog elke dag hard werkte. Hij vond het prachtig om zelf met net gekochte panden aan de slag te gaan. Je zag zijn Mercedes dan ook overal staan. Bulten was ene echte sportliefhebber. In zijn woonplaats Oostwold adopteerde hij de voetbalclub die vervolgens meteen van de vijfde naar de eerste klasse promoveerde. Bulten was ook voorzitter van de club. Bulten had een vrouw, Trees, en een zoon en een dochter: Jos en Lucienne. Ook zij zijn in het bedrijf werkzaam.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Wim Bulten? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

4.4/5 - (15 stemmen)
Redactie

4 gedachten over “Uitvaart Wim Bulten, vastgoedmagnaat is overleden”

  1. Beste familie Bulten, Hierbij ons medeleven met het overlijden van Wim, uw man vader en opa, wij hebben hem als goed zaken man gekend.
    Heel veel sterkte voor nu en de toekomst toegewenst, Hans en Martina Hooijer.

    Beantwoorden
  2. Lieve trees, kan het nog steeds niet geloven, ik koester de herrinneringen met henk en wim van vroeger, veel sterkte voor nu en in de komende tijd, liefs

    Beantwoorden

Plaats een reactie