Uitvaart Willibrord Frequin, journalist is overleden

Willibrord Frequin is overleden. Hij is 80 jaar oud geworden. Frequin is, zo liet zijn familie weten op vredige wijze in zijn slaap overleden. Frequin leed aan Parkinson en had hartproblemen. Over de uitvaart van Frequin zijn geen mededelingen gedaan. Zoals gesteld leed Frequin aan een progressieve vorm van Parkinson. Om die reden leverde hij elke dag een beetje in. Zelf vergeleek hij zijn ziekte met ALS.

Uitvaart Willibrord Frequin; journalist is 80-jaar geworden

‘Ik heb een bewogen leven gehad en had zelf nooit verwacht dat ik tachtig jaar zou worden. Daarvoor heb ik veel te veel gegeten en gezopen’, loet hij in een interview weten. De laatste maanden bracht Frequin grotendeels in bed door. In november van 2021 kondigde hij al zijn afscheid aan. Daarvoor was hij nog te zien in ‘Beter Laat Dan Nooit’. Frequin genoot echter grote bekendheid als verslaggever van het KRO programma Brandpunt. In die rol ontmoette hij onder meer Johannes Paulus II, Moeder Theresa en Prins Bernhard, die hij brutaal over de Lockheed affaire ondervroeg.

Frequin trouwde in totaal vier keer en kreeg drie kinderen

Frequin stapte later over van de KRO naar RTL4, hij werkte voor RTL5 en ook voor SBS6. Hij kreeg e eigen programma’s als Achter gesloten deuren, Ooggetuige, Toppers en De week van Willibrord. Ook had hij een column in de Panorama. Frequin trouwde in 2019 in het geheim met Gesina Lodewijkx. Het was het vierde huwelijk van de journalist. In totaal werd hij die keer vader.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Willibrord Frequin? Dan kan dat onderaan de pagina hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl.

4.9/5 - (18 stemmen)
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Willibrord Frequin, journalist is overleden”

Plaats een reactie