Uitvaart Ray Liotta, acteur is overleden

In de Dominicaanse Republiek is Ray Liotta overleden. De Amerikaanse acteur is 67 jaar oud geworden. De acteur overleed in zijn slaap. Hij verbleef in de Dominicaanse Republiek vanwege filmopnamen. Over de uitvaart van Liotta zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Ray Liotta, acteur is 67-jaar geworden

Liotta genoot vooral bekendheid vanwege zijn rol als Henry Hill in de misdaadfilm Goodfellas, een film die in 1990 uitgebracht werd en onder regie stond van Martin Scorsese. Verder speelde hij belangrijke rollen in films als Something Wild, Cop Land en Hannibal. In 2020 was hij nog te zien in de film Marriage Story, een film die liefst zes Oscar nominaties kreeg. Ook had hij de hoofdrol in The Substance met onder meer Demi Moore. Acteren zat er al vroeg in bij Liotta. Hij werd ooit gevraag om deel te nemen aan een toneelstuk op school. Op basis daarvan besloot hi naar de toneelschool in Miami te gaan. Meteen nadat hij afgestudeerd was, kreeg hij een rol in de soapserie Anorther World.

Condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ray Liotta

Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ray Liotta? Dat kan hier onderaan de pagina op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie