Uitvaart Trugoy the Dove, rapper De La Soul is overleden

In Amerika is Trugoy the Dove, de bekende rapper van De La Soul, overleden. Hij is slechts 54 jaar oud geworden en overleed aan de gevolgen van hartproblemen. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart Trugoy the Dove, rapper De La Soul is 54 jaar oud geworden

De echte naam van Trugoy the Dove was overigens David Jolicoeur. Met De La Soul scoorde hij monsterhits als ‘Me, myself and I’ en Ring ring ring’. The Dove vormde vanaf 1989 De La Soul met twee vrienden, afkomstig uit Long Island. Het debuutalbum ‘3 Feet high and rising’ werd in 1989 meteen een succes over hele de wereld. De La Soul viel op door de positiviteit en lichtje liedjes, zeker afgezet tegen tijdgenten als N.W.A en Public Enemy. Bij hun liedjes gebruikte De La Soul samples van onder andere Johhny Cash, Steely Dan en Hall and Oates. In totaal brachten ze acht albums uit. Het laatste album was in 2016 en dit album werd genomineerd voor een Grammy. De La Soul stond vorige week nog op het podium, toen ontbrak Trugoy the Dove al.

Wil jij de nabestaanden van Trugoy the Dove condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie