Uitvaart Burt Bacharach, componist is overleden

In Los Angeles is componist Burt Bacharach overleden. Hij is 94 jaar oud geworden. Waaraan hij is overleden is niet bekend gemaakt, zoals ook nog niet bekend is wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Burt Bacharach, componist is 94 jaar oud geworden

Bacharach gold als een van de belangrijkste popcomponisten uit de twintigste eeuw. Tussen 1950 en 1980 componeerde hij honderden popliedjes, waarbij hij veelal samenwerkte met songwriter Hal David. Voor dit goede werk kreeg Bacharach in totaal liefst zes Grammy”s en drie Oscars. Duizenden popartiesten namen nummers van Bacharach op, waaronder bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis, Dionne Warwick, The Carpenters, Tom Jones, Dusty Springfield en Elvis Costello. Bacharach trouwde tijdens zijn leven vier keer en schreef ook een autobiografie met als titel ‘Anyone Who Had a Heart’. Binnen de muziekwereld is geschokt gereageerd op het overlijden van deze grootheid.

Wil jij de nabestaanden van Burt Bacharach condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie