Uitvaart Tony Bennett, zanger is overleden

De Amerikaanse zanger Tony Bennett is overleden. Hij is 96 jaar geworden en overleed aan de gevolgen van Alzheimer. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet door de naaste familie bekend gemaakt.

Uitvaart zanger Tony Bennett, zanger is 96 jaar oud geworden

De zanger overleed in New York. Bennett maakte in totaal meer dan twintig albums. Drie albums verdienden het predicaat platina. Dat betekent dat er van die albums meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Bennett won bovendien negentien Grammy Awards. In met name de vijftiger jaren scoorde hij hts als ‘Because of You’ en ‘Velvet’. Bennett werd wel een crooner genoemd: zo werden zangers genoemd met een zachte en lage stem die sentimentele liedjes ten gehore brachten. Het leven van Bennett ging bepaald niet altijd over rozen. Hij was jarenlang verslaafd aan drugs, maar wist daar door hulp van zijn kinderen af te komen. In de negentiger jaren werd Bennett weer populair en werkte hij onder meer samen met Amy Winehouse en Lady Gaga. In zijn toptijd zong Bennett niet zelden samen met mannen als Frank Sinatra en Dean Martin.

Wil jij de nabestaanden van Tony Bennett condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie