Uitvaart Stanislav Sjoesjkevitsj, eerste premier Belarus is overleden

Stanislav Sjoesjkevitsj is overleden. De eerste president van Belarus is 87 jaar geworden. De gewezen premier van Wit Rusland overleed aan de gevolgen van corona. Het overlijden van Sjoesjkevitsj werd door zijn vrouw Irina bekend gemaakt via staatspersbureau Ria Novosti. Wat betreft de uitvaart is er nogal wat onduidelijkheid. Irina hoopt dat haar man een staatsbegrafenis krijgt. ze is echter niet over een dergelijke uitvaart benaderd.

Uitvaart Stanislav Sjoesjkevitsj in de vorm van staatsbegrafenis?

Sjoesjkevitsj was de eerste president van Belarus na de ontbinding van de Sovjet Unie in 1991. Daarvoor tekende hij samen met onder meer Boris Jeltsin het akkoord van Bialowieza. Daarmee was de Sovjet Unie opgeheven. Sjoesjkevitsj werd in 1994 aan de kant geschoven ten faveure van Aleksandr Loekasjenko. Vanaf dat moment werd de gewezen premier de grootste tegenstander van de huidige machthebber in het land.

Vergelijk hier de verschillende uitvaartverzekeringen

Of er een uitvaart komt in de vorm van een staatsbegrafenis is dus nog even afwachten. Wel is door de mensen in Belarus geschokt gereageerd op het overlijden van hun voormalige leider. Ben jij iemand die wel eens nadenkt over het afscheid en heb jij in dat kader wel een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering en kun je de beste verzekeraars goed met elkaar vergelijken. Die je dat, dan maak je altijd de voor jou beste keuze.

Deel jouw herinneringen aan de gewezen leider van Belarus

Heb jij speciale herinneringen aan Stanislav Sjoesjkevitsj? Deel die dan onderaan deze pagina met ons. Daar kun je ook jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden premier van Belarus.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie