Uitvaart Sjef Henderickx, kunstenaar is overleden

In zijn Schiedam is kunstenaar Sjef Henderickx overleden. Henderickx gold als de bekendste kunstenaar van de stad en had zowel nationaal als internationaal aanzien. Over zowel de doodsoorzaak als de uitvaart van Sjef Henderickx zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Sjef Henderickx; kunstenaar kreeg laatste kunstwerk net niet af

Veel van de kunst van de overleden kunstenaar is nog in Schiedam te zien. Zijn laatste kunstwerkje kwam helaas niet af. Het Jeneverkunstwerk in de Locomotiefsteeg was nog steeds onder constructie. Deze week zou een begin worden gemaakt met het bekleden van deze steeg, over een lengte van precies vijftig meter. Dit zal alsnog gebeuren. Helaas zal Sjef Henderickx daar dus zelf geen getuige meer van zijn. Voor de steeg maakte de kunstenaar een speciaal soort kleitabletten.

Deel jouw herinneringen aan Sjef Hendrickx op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Je kunt hier bovendien de beste verzekeraars goed en snel met elkaar vergelijken. Heb jij speciale herinneringen aan Sjef Henderickx? Deel die dan met ons hier onderaan deze pagina. Je kunt daar ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de te vroeg overleden kunstenaar.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie