Uitvaart Robert Krakoff, oprichter Razer is overleden

In Amerika is Robert Krakoff overleden. Krakoff is 81 jaar geworden en werd vooral bekend vanwege het oprichten van hardware bedrijf Razer. Verder ontwikkelde hij de gaming muis. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Robert Krakoff zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Ontwerper van de gaming muis

Vanwege het oprichter van Razer had Krakoff de bijnaam RazerGuy en vooral vanwege het ontwikkelen van de gaming muis laat jij echt iets achter voor de echte gaming liefhebbers. Deze muis werd door Krakoff ontworpen voor de specifieke behoeften van hardcore gamers. Tot aan zijn overlijden was Krakoff emeritus president bij Razer. Met de dagelijkse gang van zaken bemoeide hij zich al enige tijd niet meer.

Meer dan alleen oprichter van Razer

Krakoff deed meer dan het oprichten van Razer. Zo stond hij ook aan de wieg van MindFX Science. Dot bedrijf maakt gezonde alternatieven voor voedingssupplementen en sportdrankjes. Bovendien schreef Krakoff liefst negen fictie en non-fictieboeken. Krakoff was veelzijdig, want in de zestiger jaren van de vorige eeuw speelde hij ook nog eens American football voor de Los Amgeles Rams.

Deel jouw herinneringen aan Robert Krakoff met ons

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid en onderken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze verzekering lezen. Ook kun je de beste verzekeraars op deze website goed met elkaar vergelijken. Heb jij speciale herinneringen aan Robert Krakoff? Deel die dan met ons, onderaan deze pagina. Je kunt er ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie