Uitvaart Lil Tay, rapper is overleden

De pas 14-jarige rapper en influencer Lil Tay is plotseling overleden. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan. Wel zal daar onderzoek naar gedaan worden, temeer ook haar broertje kwam te overlijden. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is dan ook nog niet bekend.

Uitvaart Lil Tay, rapper is slechts 14 jaar oud geworden

Lil Tay was in haar korte reden een bekende rapper en influencer. Ze ging in 2018, toen ze 9 jaar oud was, viraal toen ze claimde een selfmade miljonair te zijn, Op haar video’s schold ze vaak en pochte ze met name met heel dure spullen. Het leverde haar al snel miljoenen views op. Later echter, bleek dit allemaal in scene gezet te zijn. Brein hierachter was haar moeder. Om die reden moest het gezin dan ook enige tijd onderduiken. Ondertussen gonst het van de geruchten rondom de dood van Lil Tay. De politie liet dan ook weten grondig onderzoek te gaan doen, ook naar de dood van haar jongere broertje.

Wil jij de nabestaanden van Lil Tay condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie