Uitvaart Sinisa Mihajlovic, voetballer is overleden

Sinisa Mihajlovic, voetballer en trainer, is op 53-jarige leeftijd overleden. Mihajlovic leed al vanaf 2019 aan leukemie. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt. Binnen de voetbalwereld is geschikt gereageerd op zijn overlijden.

Uitvaart Sinisa Mihajlovic, voetballer is slechts 53 jaar oud geworden

Mihajlovic maakte onderdeel uit van de gouden Joegoslavische generatie met verder onder meer Davor Suker en Robert Prosinecki. Hij knalde met zijn specialiteit, een vrije trap, zijn club Rode Ster Belgrado in 1991 ten kosten van Bayern München naar de finale van de Europa Cup 1, die gewonnen werd na strafschoppen van Olympique Marseille. Mihajlovic speelde een groot deel van zijn loopbaan in de Serie A in Italië. Hij kwam uit voor Lazio Roma, waarmee hij vier keer kampioen werd, Internationale, Sampdoria en AS Roma. Na zijn loopbaan werd hij trainer van clubs als Internazionale, Bologna, Catania, Fiorentina, Sampdoria, AC Milan en Torino. In september van dit jaar werd hij door Bologna ontslagen. Toen al vocht Mihajlovic tegen leukemie. ‘Het was dan ook de moeilijke beslissing in de clubgeschiedenis om afscheid van hem te nemen’, liet de clubleiding destijds weten.

Wil jij de nabestaanden van Sinisa Mihajlovic condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie