Uitvaart Mills Lane, boksscheidsrechter is overleden

In Reno, Nevada, is boksscheidsrechter Mills Lane overleden. De bekende arbiter was al enige tijd ziek en is 85 jaar oud geworden. Wanneer de uitvaart van Mills Lane plaats zal vinden, is nog niet bekend.

Uitvaart Mills Lane, boksscheidsrechter is 85 jaar oud geworden

Mills Lane was scheidsrechter tijdens het bekende koksduel tussen Evander Holyfield en Mike Tyson in 1997. Tijdens deze wedstrijd beet Tyson ene stuk van het oor van Holyfield af. Mills Lane kon vervolgens niets anders doen dan Tyson diskwalificeren. Lane was ook scheidsrechter bij de rentree van Tyson, nadat die zijn celstraf had uitgezeten. Tyson won toen zijn partij van Peter McNeeley. Mills Lane was Officier van Justitie en rechter in Nevada in Amerika. Verder genoot hij bekendheid van het televisieprogramma ‘Judge Milla Lane’. In 2002 werd Lane al eens getroffen door een beroete en in 2013 werd hij opgenomen in de Boxing Hall of Fame van de staat Nevada.

Wil jij de nabestaanden van Mills Lane condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie