Uitvaart Ruud Englebert, bassist is overleden

Bassist Ruud Englebert is overleden. Hij is 72 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan. Wel had hij al enige tijd te maken met een afnemende gezondheid. Ook is nog geen datum genoemd van de uitvaart.

Uitvaart Ruud Englebert, bassist is 72 jaar oud geworden

Englebert genoot vooral bekendheid als bassist van Herman Broods band Wild Romance. In totaal was Englebert ruim vijf decennia ene gevoerd bassist. In de zeventiger jaren maakte hij deel uit van onder meer Fruit en Hollander. Ook speelde hij in de band Vitesse, waarmee hij met Rosalyn een grote hit scoorde. In de negentiger jaren was Englebert vooral sessiemuzikant in Duitsland. Later keerde hij echter terug naar Nederland en trad hij met name op met een muziekgezelschap rond zanger Thé Lau, inmiddels ook al enkele jaren niet meer onder ons.

Wil jij de nabestaanden van Ruud Englebert condoleren met dit grote verlies? Dat kun je hier doen op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Ruud Englebert, bassist is overleden”

  1. Beste familie en vrienden van Ruud Engelbert, gecondoleerd met het overlijden van Ruud. Ruud is in de jaren zeventig de vriend van mijn zus Maria geweest. Wij, zusje en broertje, zijn vaak op uitnodiging van Ruud naar zijn optredens geweest en vonden het geweldig. Ik heb toen ook een speciale blokfluit van hem gekregen en heb daar jaren plezier van gehad. Toen de verkering met mijn zus uit was, kwam hij nog regelmatig bij mijn moeder en ons op visite in Maarheeze. Heel veel liefde en kracht.in deze tijd.
    Christine Walner,

    Beantwoorden
  2. Margriet v Leeuwaarden.

    Ik ken Ruud nog uit de tijd dat hij een relatie had met Ria Walner een vriendin van mij. Ben vaak bij hun in Breda Kloosterlaan geweest. Altijd gezellig met héél veel muziek. R.I.P Ruud. Voor de familie héél veel sterkte Margriet

    Beantwoorden

Plaats een reactie