Uitvaart David Crosby, zanger is overleden

David Crosby, bekende zanger en gitarist, is overleden. De Amerikaan is 81 jaar oud geworden. Crosby was al jarenlang behoorlijk ziek. Wanneer de uitvaart van de artiest precies plaats zal vinden, is niet bekend gemaakt.

Uitvaart David Crosby, zanger is 81 jaar oud geworden

David Crosby was in 1964 één van de oprichters van de folkrockband The Byrds. Met deze band scoorde hij de alom bekende nummer één hit ‘Mr. Tambourine Man’. Met The Byrds maakte hij vijf albums. Hij verliest de band in 1968. Vervolgens richtte hij Crosby, Stills & Nash op. Later sloot ook Neil Young zich aan bij de band en werd het Crosby, Stills, Nash & Young. Met deze band bracht hij het album Deja Vu uit, een album dat meer dan veertien miljoen keer verkocht werd. De laatste jaren kampte Crosby met een afnemende gezondheid. Hij onderging al eens een levertransplantatie en had te kampen met diabetes.

Wil jij de nabestaanden van David Crosby condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart David Crosby, zanger is overleden”

  1. Ik ken de nummers van Crosby Stills Nash and young en hield er een alternatieve pacifistische denkwijze op na en was maatschappijkritisch en ook in zijn teksten klonk dit door. Was tegen milieuvervuiling en vervuiling van de oceanen. Alles waar men voor stond liet men ook doorklinken in hun teksten. Voor mij is dit nostalgie en sentiment en koester daar nog wel speciale herinneringen aan. Dat bekende album Deja vu Men stond ergens voor en dat klonk ook door in de tekst. I allmost cut my hair. A capella.

    Beantwoorden

Plaats een reactie