Uitvaart Arno van der Heijden, entertainer is overleden

De Groningse entertainer Arno van der Heijden is overleden. Hij is 61 jaar oud geworden en is overleden aan de gevolgen van keelkanker. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend.

Uitvaart Arno van der Heijden, entertainer is 61 jaar oud geworden

Van der Heijden was een zeer veelzijdig artiest. Hij maakte talloze programma’s voor RTV Noord en werd in 1961 geboren in de stad Groningen. De artiest groeide echter op in Winschoten. Theater te Water was het eerste gezelschap waarbij hij zich aansloot. Later werkte Van der Heijden ook intensief samen met Bert Visscher. Van der Heijden werkte ook voor de TROS, KRO en de VARA. Ook was hij actief bij cabaretgezelschap Trio Kloosterboer. In november 2022 kreeg de toen al doodzieke Van der Heijden nog de ‘Haide Bliksem Award’. Deze prijs is bestemd voor mensen die bijzonder veel betekend hebben voor de cultuur in de provincie Groningen.

Wil je de nabestaanden van Arno van der Heijden condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie