Uitvaart Ron de Roode, voetballer is overleden

Voetballer Ron de Roode is overleden. De Roode is 57 jaar oud geworden en hij overleed na een kort ziekbed. Over de uitvaart van de populaire voetballer is nog niets bekend gemaakt.

Uitvaart Ron de Roode; voetballer is slechts 57 jaar oud geworden

De Roode speelde van 1982 tot 1989 voor FC Den Haag. Hij speelde in die periode ongeveer tweehonderd duels in de hoofdmacht. Met de ploeg werd hij in 1986 kampioen van de Eerste Divisie. Hij maakte in dat jaar liefst zestien goals. Van 1986 tot en met 1988 kwam hij met FC Den Haag uit in de Eredivisie. In die periode wist hij negen keer het net te vinden. Ook speelde hij in 1987 de bekerfinale, die met 4-02 verloren werd van Ajax. Ook speelde hij in 1988 Europees voetbal bij FC Den Haag. Hij scoorde zelfs nog in het duel met Young Boys uit Zwitserland. Van 1989 tot 1991 speelde De Roode voor Willem II, om daarna zijn loopbaan af te sluiten bij Telstar. In 1995 stopte De Roode met betaald voetbal. Hij was daarna vooral als trainer in de regio Leiden actief.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ron de Roode? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Ron de Roode, voetballer is overleden”

Plaats een reactie