Uitvaart Robin Parkinson, acteur is overleden

In het Verenigd Koninkrijk is de acteur Robin Parkinson overleden. Parkinson is 92 jaar oud geworden. Zijn overlijden werd bekend gemaakt door de BBC. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Robin Parkinson zijn geen mededelingen gedaan, wel is gemeld dat hij stierf in het bijzijn van zijn familie.

Uitvaart Robin Parkinson, acteur is 92 jaar oud geworden

Robin Parkinson is vooral bekend geworden door zijn rol als Monsieur LeClerc in de hitserie Allo Allo. Deze serie speelde zich af in een bar in het Franse Nouvion, waar vanuit het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog werd geregeld. De zin ‘Its I, LeClerc’, was een van de meest beroemde zinnen uit deze komedie. In zijn rol als LeClerc bleek Parkinson een meester in het vervalsen van handtekeningen, paspoorten en schilderijen; zeer belangrijke onderwerpen tijdens het verzet in de Tweede Wereldoorlog. Later speelde Parkinson dezelfde rol in het toneelstuk Allo Allo, een ook al succesvolle West End productie.

Deel hier jouw herinneringen aan Robin Parkinson

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden de beste zorgverzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze bovendien vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Robin Parkinson? Deel die dan met ons op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie