Uitvaart Robert Morse, acteur is overleden

In Amerika is acteur Robert Morse overleden. De acteur bereikte de leeftijd van 90 jaar. Wanneer de uitvaart van Robert Morse is, is nog niet bekend. Wel is bekend dat Morse overleed na een kort ziekbed.

Uitvaart Robert Morse; acteur is 90 jaar oud geworden

Morse begon zijn rijke loopbaan in de jaren vijftig in het theater. Hij maakte al heel erg snel naam in het theater en kreeg in die hoedanigheid al snel een nominatie voor de Tony Awards. In 1961 wist hij dan eindelijk een Tony Award in de wacht te slepen. Dat deed hij met de musical ‘How to succeed in business without really trying’. Op de planken maakte hij verder indruk met de onemanshow Tru. Dit stuk ging over de beroemde schrijver Truman Capote. Hij kreeg er in 1993 een Emmy Award voor.

Speelde zeven seizoenen in de televisieserie Mad Men

De grootste bekendheid echter genoot hij van zijn rol in de Amerikaanse televisieserie Mad Men. Zeven seizoen lang was hij te zien in de rol van Bert Cooper, een reclameman. In totaal leverde deze rol hem vijf Emmy awards op. Binnen de televisie- en theaterwereld is met ontzetting gereageerd op zijn toch nog plotselinge overlijden.

Lees hier meer over de uitvaartverzekering

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en over het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering en de voordelen die het afsluiten van deze verzekering heeft. Heb jij speciale herinneringen aan Robert Morse? Deel die dan op deze website, onderaan de pagina, met ons. Je kunt daar ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie