Uitvaart Jaap Gutker, oud-burgemeester is overleden

Jaap Gutker is overleden, zo heeft de familie bekend gemaakt. Gutker is 86 jaar oud geworden. Over de uitvaart van Jaap Gutker zijn nog geen nadere mededelingen gedaan. Gutker genoot vooral bekendheid van zijn periode als burgemeester van de voormalige Noord Hollandse gemeente Zijpe. Deze gemeente is later opgegaan in de gemeente Schagen.

Uitvaart Jaap Gutker; oud-burgemeester is 86 jaar oud geworden

Jaap Gutker was van 1979 tot 1998 tot ieders tevredenheid burgemeester van de gemeente Zijpe. Daarnaast was hij waarnemend burgemeester van de gemeente Warmenhuizen, tot het moment dat die gemeente opging in de gemeente Harenkarspel. Verder was hij van 1998 tot 1999 waarnemend burgemeester van de gemeente Texel en was hij waarnemer in de gemeente Wieringermeer, dit in de periode van 2000 tot 2001.

Lees hier alles over de uitvaartverzekering

Jaap Gutker wordt door mensen die nauw met hem hebben samengewerkt omschreven als een zeer betrokken en alom gewaardeerde burgemeester. Hoogtepunt in zijn loopbaan was zonder twijfel de viering van het 400-jarig bestaan van de gemeente Zijpe en de gemeente Hazepolder. Jaap Gutker woonde sinds zijn pensioen in Camperduin. Heb jij overigens wel eens stilgestaan bij jouw afscheid? Heb jij wel eens nagedacht over het afsluiten van een uitvaartverzekering? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering, die voorkomt dat nabestaanden met financiële tegenvallers te maken krijgen.

Deel jouw herinneringen aan Jaap Gutker op deze website

Heb jij speciale herinneringen aan Jaap Gutker? Deel die dan met ons op deze website, helemaal onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances plaatsen voor de nabestaanden van de oud-burgemeester.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie