Uitvaart Aad Veerman, bokspromotor is overleden

In Rotterdam is bokspromotor en zakenman Aad Veerman op 83-jarige leeftijd overleden. Over de uitvaart van deze markante Rotterdammer zijn geen nadere mededelingen gedaan. Veerman genoot grote bekendheid als bokspromotor en deed het zakelijk goed met de handel in speelautomaten.

Uitvaart Aad Veerman, bokspromotor is 83 jaar geworden

Veerman zette zich vooral in voor de bokssport. Zo organiseerde hij in Rotterdam tien keer de Bep van Klaveren Memorial. Ook organiseerde hij boks evenementen rondom andere Rotterdamse grootheden als Regilio Tuur en Don Diego Poeder. Zelf was hij eveneens bokser, bij Boksvereniging Crooswijk. Van die vereniging werd hij in 2009 ook erelid. Daarnaast werd hij erelid van de Nederlandse Boksbond. Dat zegt al voldoende over de grote verdiensten voor de sport.

Ook actief als sponsor van voetbalclub Excelsior

Behalve bokspromotor was Veerman eveneens actief sponsor bij voetbalclub Excelsior. De laatste jaren was hij een graag geziene gast bij de wekelijke walking football bijeenkomsten bij deze club. Hoewel hij zelf na een beroerte niet meer in staat was om deel te nemen, was het toch hét wekelijkse uitje van de geliefde Veerman. De laatste jaren had Veerman moeite met praten en lopen. Toch miste hij geen enkele bijeenkomst van de afdeling walking football. Hoewel hij dus amper sprak, verraadde de grote glimlach dat jij het geweldig naar zijn zin had.

Vergelijk hier de uitvaartverzekeringen en regel jouw afscheid goed

Bijzonder was wel dat alle boks evenementen die Veerman organiseerde, georganiseerd werden zonder winstoogmerk. Verder baarde hij opzien door het regelen van een standbeeld voor bokslegende Bep van Klaveren. Vrienden van de gestorven Veerman menen dat hij nu hij is overleden ook in aanmerking moet komen voor een standbeeld. Heb jij overigens wel eens nagedacht over jouw uitvaart? En ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzeekringen.nl lees je er alles over. Op deze website, helemaal onderaan de pagina, kun je herinneringen aan Veerman met ons delen en kun je condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie