Uitvaart Joanna Barnes, actrice is overleden

In Sea Ranch in Amerika is actrice Joanna Barnes overleden. Ze bereikte de leeftijd van 87 jaar. Het was in de televisiewereld bekend dat ze al enige tijd ernstig ziek was. Over de exacte doodsoorzaak en over de uitvaart van Joanna Barnes is verder niets bekend gemaakt. Barnes genoot vooral bekendheid vanwege haar magnifieke rol in de speelfilm The Parent Trap.

Uitvaart Joanna Barnes; actrice is overleden op 87-jarige leeftijd

The Parent Trap is een film uit 1962. Het verhaal ging over twee meisjes die er op een bepaald moment achter komen dat ze een eeneiige tweeling zijn. Dan besluiten ze om van leven te wisselen. In 198 werd de film overigens opnieuw opgenomen. Lindsay Lohan speelde nu de beide hoofdrollen en ook in deze film was er een bijrol voor Joanna Barnes. Behalve in The Parent Trap had ze ook rollen in series als 21 Beacon Street, The Trials of O’Brien en Dateline Hollywood. Ook was ze regelmatig te gast in bekende series als Muder She Wrote en Cheers Verder speelde ze in bekende films als Spartacus, Home Before Dark en The War Wagon.

Deel jouw herinneringen aan Joanna Barnes op deze website

Heb jij wel eens stilgestaan bij jouw afscheid en heb jij in dat kader ook een uitvaartverzekering afgesloten? Op deze website, AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze zeer waardevolle verzekering lezen. Ook kun je de beste aanbieders hier op deze website met elkaar vergelijken. Door dat te doen maak je altijd de voor jou beste keuze. Heb jij speciale herinneringen aan Joanna Barnes? Deel die dan met ons, onderaan de pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden actrice.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie