Uitvaart Robert Cogoi, deelnemer songfestival is overleden

In België is geschikt gereageerd op het overlijden van Robert Cogoi, voormalig deelnemer van het Eurovisiesongfestival. Cogoi is 82 jaar geworden. Het is niet bekend waaraan hij is overleden. Ook over de uitvaart is geen mededeling gedaan. Saillant detail+ de Belgische zanger overleed een dag na het gehouden songfestival in Turijn.

Uitvaart Robert Cogoi, zanger is op 82-jarige leeftijd overleden

Cogoi was een zeer populaire zanger in de zestiger jaren van de vorige eeuw. Hij was minstens even geliefd als een andere zanger, de bekende Salvatore Adamo. Tijdens zijn deelname aan het Songfestival in 1964 in Kopenhagen, eindigde hij in een deelnemersveld van zestien zangers op een tiende stek- Hij deed dat met het nummer ´Pres de ma riviere´, een zelf gemaakte compositie. Het nummer werd in Vlaanderen een hit. Cogoi scoorde verschillende gouden platen en had veel hits met Franstalige versies van liedjes van Will Tura. Hij werd eveneens bekend vanwege het nummer ´De Rode Duivels gaan naar Spanje´, uitgebracht in 1982. Robert Cogoi was de zoon van Joegoslavische ouders. In eerste instantie ging hij dan ook als Mirko Kogoi door het leven.

Deel jouw herinneringen aan Robert Cogoi op deze website

Heb jij wel eens stilgestaan bij jouw afscheid en heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten. Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars hier nader aan jou voorgesteld. Je kunt ze vervolgens met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan zanger Robert Cogoi= Deel die dan met ons op deze website. Je kunt onderaan deze pagina eveneens condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Robert Cogoi, deelnemer songfestival is overleden”

  1. Robert, heb ik leren kennen in het jaar 1978 een lieve sympathieke man was een van de hogere bazen van amc pannen.
    Rust in vrede Robert , het ga je goed hier boven een ster aan de hemel.
    En een mooi liedje pres de ma Rivière
    Karina v

    Beantwoorden

Plaats een reactie