Uitvaart Andrew Symonds, cricketgrootheid is overleden

In Australië is geschokt gereageerd op het overlijden van cricketgrootheid Andrew Symonds. Symonds mocht slechts 46 jaar oud worden. Hij overleed aan de gevolgen van een auto-ongeluk in de buurt van Townsville. Hij raakte daar van de weg en sloeg met zijn auto een aantal keren over de kop. Symonds overleed ter plaatse. Over de uitvaart zijn verder geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Andrew Symonds; cricket speler is veel te vroeg overleden

Als actief cricket speler won Symonds twee keer de wereldbeker, in 2003 en 2007. Hij speelde 26 tests en nog 198 andere interlands voor Australië. Symonds is de derde grote naam in het Australische cricket die dit jaar overleed. Eerder al stierven Shane Warne (52) en Rod Marsh (74). Beiden overleden aan de gevolgen van een hartinfarct.

Deel hier jouw herinneringen aan Andrew Symonds

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars hier nader aan jou voorgesteld. Je kunt ze vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Andrew Symonds? Deel die dan hier op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de vele te vroeg overleden Andrew Symonds.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie