Uitvaart Ben Otten, lijsttrekker 50Plus is overleden

Ben Otten is op 83-jarige leeftijd overleden. Otten genoot de laatste jaren bekendheid als lijsttrekker van 50Plus Nijmegen. Zijn dood werd door de ouderenpartij via Facebook bekend gemaakt. Otten dit dit jaar nog mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Hij nam zelfs deel aan het voorafgaande verkiezingsdebat. Het resultaat viel overigens tegen. De ene zetel die de partij had ging namelijk verloren. Over zowel uitvaart als doodsoorzaak zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Ben Otten, lijsttrekker overleed op 83-jarige leeftijd

Otten streed voor de ouderen in Nijmegen. Zeker zaken als huisvesting voor ouderen en meer betrokkenheid bij de samenleving waren voor hem belangrijke punten. Otten groeide overigens op in Hengelo. Vervolgens woonde hij enige tijd in Malden om uiteindelijk in Nijmegen. Daar woonde hij de laatste jaren in een appartement in het centrum. Otten had vroeger een eigen adviesbureau. Eerder zat hij namens het CDA in de gemeenteraad van Heumen. Hij was eveneens medeoprichter van de Ouderenunie, die in de strijd om zetels voor de Tweede Kamer helaas met lege handen bleef. Otten was vader van drie dochters.

Deel jouw herinneringen aan Ben Otten op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze verzekering lezen. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld en kun je die hier goed met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt. Heb jij speciale herinneringen aan Ben Otten? Deel die dan met ons hier op deze website. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ben Otten.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie