Uitvaart Rob Posthumus, oud-burgemeester Koggenland is overleden

De gemeente Koggenland heeft bekend gemaakt dat voormalig burgemeester Rob Posthumus op 73-jarige leeftijd is overleden. ‘Rob was een boegbeeld met een groot hart voor Koggenland. We betreuren dit verlies en leven mee met de familie en de naasten’, zo liet de gemeente weten. Over de doodsoorzaak en de uitvaart van Posthumus zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Rob Posthumus, oud-burgemeester overleed op 73-jarige leeftijd

Rob Posthumus stopte per 1 april 2019 met zijn burgemeesterschap in de gemeente Koggenland. Hij ging toen met zijn pensioen. Hij begin aan zijn klus in deze gemeente op 1 juli 2013. Voor de VVD’er aan de slag ging in de gemeente Koggenland was Posthumus onder meer raadslid, wethouder en locoburgemeester van de gemeente Blaricum.

Deel jouw herinneringen aan Rob Posthumus op deze website

Heb jij al eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars hier nader aan jou voorgesteld. Je kunt ze vervolgens vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Rob Posthumus? Deel die dan met ons op deze website, helemaal onderaan deze pagina. Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Rob Posthumus.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Rob Posthumus, oud-burgemeester Koggenland is overleden”

Plaats een reactie