Uitvaart George Kraay, zaalvoetballer is overleden

George Kraay is op 43-jarige leeftijd overleden. Kraay maakte vooral furore als zaalvoetballer. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Kraay zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart George Kraay; zaalvoetballer is op 44-jarige leeftijd overleden

Als zaalvoetballer behaalde Kraay diverse prijzen. Tussen 2001 en 2006 was hij aanvoerder van een team dat elk seizoen opnieuw promoveerde en uiteindelijk de eredivisie bereikte. In het seizoen 2007-2008 was hij ok selectielid van FC Rijswijk, dat destijds op het allerhoogste niveau actief was. Op het veld kwam Kraay uit voor Oranjeplein, GSC ESDO, RVC/Rijswijk en Haaglandia. In de zaal speelde de te vroeg overleden Kraay voor The Bombers, FC Snoekie, GSC ESDO, RVC/Rijswijk, Haaglandia, FC Rijswijk, Hoekpolder, ZVV Den Haag, FC O.N.S en Arentsbrug.

Deel hier jouw herinneringen aan George Kraay

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze zeer waardevolle verzekering lezen. Je maakt eveneens kennis met de beste verzekeraars die je vervolgens gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Op die manier maak je altijd de voor jou beste keuze. Heb jij speciale herinneringen aan George Kraay? Deel die dan met ons op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

4.7/5 - (22 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie