Uitvaart Rob Landsbergen, voetballer is overleden

Rob Landsbergen is overleden. De spits van onder meer PSV is slechts 62 jaar oud geworden. Landsbergen is overleden aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend.

Uitvaart Rob Landsbergen, voetballer leed aan de ziekte van Alzheimer

Landsbergen wordt vooral herinnerd als spits van PSV. Hij speelde er van 1978 tot en met 1984. In die periode speelde hij 67 officiële duels waarin hij tien keer scoorde. Na PSV vertrok Landsbergen naar Willem II om vervolgens het buitenlandse avontuur aan te gaan bij Hyundai Horang. Daar wist hij in 28 duels liefst elf keer te scoren. Vervolgens speelde Landsbergen nog voor Helmond Sport en NAC. Hij sloot zijn actieve carrière in 1990 af bij Helmond Sport. In de laatste jaren van zijn loopbaan was hij behalve als spits ook als centrale verdediger actief. Landsbergen leed al enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer. Bij de clubs waarvoor hij speelde is geschikt gereageerd op het overlijden van de geliefde aanvaller.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Rob Landsbergen? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie