Uitvaart Bart Cuijten, ondernemer is overleden

Ondernemer Bart Cuijten is overleden. Cuijten is 78 jaar oud geworden. De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat de uitvaart van Cuijten vrijdag om 16.00 uur plaats zal vinden in het crematorium in Beuningen.

Uitvaart Bart Cuijten, ondernemer is 78 jaar oud geworden

Bart Cuijten richtte samen met zijn vrouw Lieke het Udense bedrijf Barli op. Hoogtepunt was ongetwijfeld het feit dat niemand minder dan Koning Willem Alexander in april 2022 de nieuwe fabriek in Uden opende. ‘Ongelooflijk wat u hier heeft neergezet’, zei de Koning tegen Bart en Lieke. De Koning kreeg een rondleiding door de immense hallen en gebouwen van Barli. Barli maakt kant en klare huizen en woonunits. Het bedrijf werd door Bart in 1986, toen in Oss, opgericht. Barli is de afkorting van de voornamen van Bart en Lieke. Al in 2004 nam Bart Cuijten afstand van zijn bedrijf, de betrokkenheid bleef echter heel erg groot. Barli maakt op jaarbasis ongeveer 1200 houten woningen die meteen opd e bouwplaats neergezet worden.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Bart Cuijten? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie