Uitvaart Rob Ellermeijer, wethouder Amstelveen is overleden

In Amstelveen is Rob Ellermeijer op 63-jarige leeftijd overleden. In maart van dit jaar legde hij zijn werk als wethouder al neer vanwege gezondheidsredenen. Over de exacte doodsoorzaak en over de uitvaart van Ellermeijer zijn geen nadere mededelingen gedaan. Ellermeijer wordt omschreven als een zeer bevlogen man met het hart op de juiste plaats. Hij was bovendien vriendelijk en had voor iedereen een luisterend oor.

Uitvaart Rob Ellermeijer, wethouder is op 63-jarige leeftijd overleden

Ellermeijer streed tot het laatst, ook voor zijn partij, de VVD. Zo ging hij zelfs nog de straat op in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens zijn periode als wethouder was Ellermeijer verantwoordelijk voor de portefeuilles Wonen, Verkeer, Vervoer, project Amstelveenlijn, gebiedsontwikkeling Oude Dorp, Sport, Media, Recreatie en Waterbeheer. Ook burgemeester Tjapko Poppens reageerde geschikt op het overlijden van Ellermeijer.

Wethouder van 2018 tot 2022 van de gemeente Amstelveen

Rob Ellermeijer werd geboren in Amsterdam maar verhuisde al op 8-jarige leeftijd naar Amstelveen. Daar is hij vervolgens altijd blijven wonen. Ellermeijer werkte 23 jaar voor Ernst & Young en ging in 2015 met pensioen. Van 2014 tot 2018 was hij raadslid in Amstelveen en vervolgens was hij wethouder van 2018 tot 2022.

Deel jouw herinneringen aan de overleden Rob Ellermeijer

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden de beste verzekeraars nader aan jou voorgesteld. Je kunt ze vervolgens hier vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Rob Ellermeijer? Deel die dan met ons hier op de website, onderaan de website. Je kunt er ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden wethouder.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie