Uitvaart Hans Wezenaar, ‘Heer van Heerenveen’ is overleden

Hans Wezenaar is overleden. De voormalige bestuurder van SC Heerenveen is 86 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Hans Wezenaar zijn geen nadere mededelingen gedaan. Binnen de voetbalclub is geschikt gereageerd op het overlijden van Wezenaar.

Uitvaart Hans Wezenaar; schonk de club standbeeld van Abe Lenstra

Wezenaar bekleedde op vrijwillige basis talloze bestuursfuncties bij bij SC Heerenveen. Vanwege al zijn verdiensten kreeg hij de eretitel ‘Heer van Heerenveen’, iets dat voor slechts een slechts groep mensen is weggelegd. Wezenaar was directeur van Batavus, dat destijds hoofdsponsor van SC Heerenveen werd. In 1994 bij de opening van het Abe Lenstra stadion gaf hij de club namens Batavus het standbeeld van Abe Lenstra. ‘De legende moet blijven. Dit voor SC Heerenveen, Friesland en voor Nederland’, zei hij destijds,

Deel jouw herinneringen aan Hans Wezenaar op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? En heb jij wel al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering en worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij overigens speciale herinneringen aan Hans Wezenaar? Deel ze dan hier op deze website, onderaan deze pagina. Je hebt daar ook de ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie